Projectstoffering


Ronald Godee flooring systems is in Utrecht en omstreken als vloerenbedrijf uitgegroeid tot een adequate , betrouwbare en flexibele partner op het gebied van projectvloeren. Zowel ons assortiment als onze manier van werken heeft er toe geleid dat we de klant van nu en in de toekomst kunnen bieden wat zij vraagt.

Onze kerntaak is het leveren en installeren van vloerbedekkingsproducten aan de project markt. 
Maar ook de voorbereidingen hiervoor zoals het verwijderen van de bestaande vloer, het schuren en egaliseren van ondervloeren voor tapijt, pvc en marmoleum.

Tevens leveren en plaatsen wij ook binnenzonwering zoals rolgordijnen, vitrage, jaloezieën en plissé.

Daarnaast bieden wij een diversiteit aan kunststof (polyuretaan/epoxy) en cementgebonden gietvloeren aan.  Wij leveren u een intensieve projectbegeleiding vanaf het vloeradvies tot aan de oplevering. 

Ronald Godee flooring systems hecht grote waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij onze werkzaamheden word gekozen voor milieuvriendelijke materialen . Dit heeft geleid tot een trouwe en loyale klantenkring. 

Daarnaast kunnen wij inmiddels vaststellen dat deze formule steeds nieuwe klanten aantrekt.
Kortom wij doen wat we zeggen wat we doen.

Hogeschool Utrecht

Voor de Hogeschool Utrecht verwijderden wij de oude vloer, egaliseerden we de ondergrond en brachten 500m2 pvc stroken aan in patroon

 

 

Stadswerken:

op 2 locaties stadswerken gemeente utrecht maakten wij 1200m2 marmoleum in diverse kleuren.

 

 

Kruitgebouw:

Het Kruitgebouw op de Uithof in Utrecht was de eerste vijzelflat in nederland. Dit oude gebouw werd gerenoveerd en wij maakten in samenwerking met de Utrechtse aannemer 4000m2 pvc vloeren bestand tegen laboratorium werkzaamheden.