PU gietvloeren


Met een pu/polyurethaan gietvloer creëer je een eenheid in je interieur. Met deze strakke basis voor vrijwel ieder interieur en te maken in bijna elke uit elke kleurenwaaier geef je jouw woning een persoonlijke invulling.

Een polyurethaan gietvloer is zowel in een uni kleur als in een duo kleur te maken, waardoor een prachtige levende vloer ontstaat (beton look).
deze vloeren zijn scheuroverbruggend, naadloos en onderhoudsvriendelijk.

Je kunt op deze vloer wonen, koken eten en douchen en verbind de ene ruimte met de volgende zodat je huis warm en comfortabel aanvoelt.

 

 

PU Gietvloer Kromme Rijn

Na vele vloeren gemaakt te hebben voor projecten van deze opdrachtgever wilde hij zelf eigenlijk ook wel zo'n mooie PU-gietvloer in zijn Utrechtse huis. Het werd een bijzonder geslaagd project.

 


 

 


PU Gietvloer Wilhelminapark Utrecht

Interieur-architecten Strand West verbouwden deze villa aan het Wilhelminapark in Utrecht. Ze vroegen mij PU gietvloeren te maken voor dit bijzondere pand.

 

 

 


 

Kromme Nieuwe Gracht

Deze particulier met een middeleeuws pand op de Kromme Nieuwe gracht twijfelde over de bestemming van de kelder.  In samenwerking met de architect heeft Godee Flooringsystems een mooie PUvloer aangelegd. Het resultaat: een prachtige sanitaire ruimte. Zo kreeg de kelder een praktische en stijlvolle bestemming!

 

 


PU gietvloer in Restaurant Nourish

Bij Nourish op de Twijnstraat in Utrecht wilde men kleur en hygiene. Gekozen is voor  PU gietvloeren in diverse kleuren. Een perfecte combinatie!