Gietvloer Utrecht-Ronald-Godee-flooringsystems

Gietvloer Utrecht

Bent u op zoek naar een comfortabele vloer die uw pand in de omgeving van Utrecht een strakke uitstraling geeft? Kies dan voor een gietvloer of betonvloer van Ronald Godee flooring systems uit Utrecht. Vul nu het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Lees meer over onze gietvloeren

 

Gietvloer Utrecht

Cementgebonden vloer, woonbeton Utrecht

De cementgebonden gietvloeren, woonbeton van Ronald Godee projectstoffering Utrecht hebben een meer robuuste uitstraling dan de kunststof PU gietvloeren. Deze robuuste uitstraling brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo leent deze woonbeton vloer zich uitstekend voor een industriële woonstijl. Ook vallen vuiltjes en beschadigingen op de vloer minder snel op. Dankzij een hoogwaardige afwerking is deze cementgebonden vloer zeer krasbestendig en slijt hij nauwelijks.

Lees meer over onze woonbeton cementgebonden gietvloeren

 

Gietvloer Utrecht

PU gietvloeren Utrecht

PU of Polyurethaan vloeren zijn er in verschillende kleuren en verschillende afwerkingen. Een kunststof PU gietvloer wordt namelijk opgebouwd uit verschillende lagen. De PU gietvloeren zijn beschikbaar in talloze kleuren. Hierdoor vormt deze vloer een mooie basis voor veel verschillende interieurstijlen.

Lees meer over onze PU gietvloeren

 

Gietvloer Utrecht

Gietvloer Utrecht

Bent u op zoek naar een comfortabele gietvloer of woonbeton vloer die uw pand in de omgeving van Utrecht een strakke uitstraling geeft? Kies dan voor een gietvloer of betonvloer van Ronald Godee flooring systems uit Utrecht. Vul nu het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.